ölmüş patates için ürünler (32)

Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patatesler, dünyada en çok tüketilen gıda maddelerinden biridir ve birçok kültürde temel beslenmenin bir parçasını oluşturur. Büyük bir patates yetiştiricisi ağı oluşturulmuştur ve patates paketleme istasyonları ile işbirliğimiz, farklı destinasyonlara ihraç edilecek patatesler için doğru seçimi yapmamızı sağlamaktadır.
Donmuş Organik IQF Patatesler

Donmuş Organik IQF Patatesler

Latin adı Solanum Tberosum olan patates, Solanaceae familyasına ait yenilebilir bir yumrudur. Hasattan sonra, taze patatesler yıkanır, soyulur, doğranır, haşlanır ve IQF olarak dondurulur. Organik tarım ürünü patates: %100 Toplam enerji: 66 Kcal 280 kJ Lif: 1,9 g Protein: 1,6 g Tuz: İzler
Enginar

Enginar

Yeşil kraliçe veya calico İspanya
Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler

Beyaz Trüfler
Kızarmış kibbled soğan

Kızarmış kibbled soğan

Kızarmış kibbled soğan, hamburgerler, salatalar ve güveçlerin tadını artırmak için mükemmel, çıtır bir dokuya sahip kızarmış bir lezzete sahiptir. Çeşitli yemeklere tuzlu, karamelize soğan tadı katar.
kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar
Patates

Patates

Hauts-de-France'da üretilen sebzeler Organik patatesler HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Orta boy bütün patates IAA

Orta boy bütün patates IAA

Soyulmuş ve haşlanmış taze patates. Orta boy bütünler %100 Fransız menşeli. Sert etli veya yumuşak etli çeşit %100 doğal ürün, koruyucu, katkı maddesi, sülfür ve yardımcı madde içermez. Düşük sıcaklıkta pişirilmiş taze ürün, pişirme ve soğutma sonrası vakumlu ambalajda. Pişirme: Pişirilmiş Ambalaj: 12 kg'lık karton Net ağırlık: 4 KG'lık POŞET Son tüketim tarihi: 42 GÜN
Patates - Kırmızı kabuk - DESIREE

Patates - Kırmızı kabuk - DESIREE

Kabuk: Kırmızı Yumrular: Büyük, Uzun-oval Et: Soluk sarı Kuru madde: İyi Pişirme türü: BC (= oldukça sert ile unlu pişirme)
patates - NİĞDE EREĞLİ PATATESİ

patates - NİĞDE EREĞLİ PATATESİ

yurtiçi, yurtdışı gönderimimiz mevcuttur. minimum sipariş: 200 ton
Soyulmuş patatesler

Soyulmuş patatesler

Patates, soyulmuş
taze hollanda patatesi

taze hollanda patatesi

Taze Hollanda patatesi ÇEŞİT: UZUN ŞEKİLLİ PATATESLER, DİSK ŞEKİLLİ PATATESLER Boyut: 100g-150g, 150g-200g, 200g ve üzeri Taze Hollanda Patatesleri 1. İyi kalite, taze, pürüzsüz, doğal sarı kabuk ve parlak yüzey.
patates

patates

patates
Fontane

Fontane

Fontane, işleme endüstrisi için temel çeşit olup, en lezzetli patates kızartmaları için mükemmeldir. Yüksek verimleri ve kaba sınıflandırması ile ünlüdür. Fontane, özellikle Hollanda kumlu topraklarında, ama aynı zamanda killi topraklarda da iyi yetişir.
patates soğan

patates soğan

ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik, insana ve çevreye dost üretim sistemlerini içeren,
Kırmızı Soğan

Kırmızı Soğan

Kırmızı soğan küçük-orta-büyük boyutlarda
Sarımsak dişleri

Sarımsak dişleri

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g
Limon otu

Limon otu

LİMON OTU – bedeni rahatlatan ve uyku ile genel iyilik hali üzerinde olumlu etkisi olan bir diyet takviyesidir.
kuru kayısı dried apricots

kuru kayısı dried apricots

best quality
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Enginar

Enginar

İster dipler ister çeyrekler olsun, Frosty Foods, tüketici tercihlerine göre uyarlanmış tüm işlenmiş enginar türleri için yüksek kaliteli standartlar sunmaktadır. -18° C'nin altında dondurulmuş olarak saklayın Ambalaj Türleri 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Türler Dipler Çeyrekler
Soğan - sarı

Soğan - sarı

Sarı soğan ihraç ediyoruz.
Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patates, dünyada en çok tüketilen gıdalardan biridir ve birçok kültürde temel besin maddesi olarak yer alır. Geniş bir patates üreticisi ağı kurulmuştur ve patates ambalajlama istasyonlarıyla olan işbirliğimiz, patatesin çeşitli destinasyonlara ihracatı için doğru seçimi yapmamızı sağlamaktadır.
Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patates - Patates yetiştiriciliğinde 35 yılı aşkın deneyim

Patates, dünyanın en çok tüketilen gıdalarından biridir ve birçok kültürde beslenmenin temel bir parçasını oluşturur. Patates yetiştiricilerinden oluşan geniş bir ağ kurduk ve patates paketleme tesisleriyle işbirliğimiz sayesinde, patateslerin farklı ülkelere ihracı için doğru seçimi yapabiliyoruz.
Tuber brumale

Tuber brumale

Premium Trüfler
Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Yüksek kaliteli siyah trüfler
Patates - Kırmızı kabuk - ROKO

Patates - Kırmızı kabuk - ROKO

Kabuk: Kırmızı Yumrular: Büyük, Oval veya yuvarlak-oval Et: Beyaz Kuru madde: Orta Pişirme türü: B (= oldukça sert pişirme)
Kızarmış patates

Kızarmış patates

Hauts-de-France'da üretilen sebzeler Organik patatesler HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Legum party Patates dilimi 4 mm IAA

Legum party Patates dilimi 4 mm IAA

Soyulmuş, dilimlenmiş ve haşlanmış taze patates. 4 mm kalınlığında dilimler %100 Fransız menşeli. Sert etli veya yumuşak etli çeşit %100 doğal ürün, koruyucu, katkı maddesi, sülfür içermeyen, yardımcı madde bulunmayan. Düşük sıcaklıkta pişirilmiş taze ürün, pişirme ve soğutma sonrası vakumlu ambalajda. Pişirme: haşlanmış, ön pişirilmiş, pişirilmiş Ambalaj: TER Technifil NET AĞIRLIK: 7 KG POŞET SON KULLANMA TARİHİ: 12 GÜN
Patatesler - Sarı kabuk - BINTJE

Patatesler - Sarı kabuk - BINTJE

Kabuk: Sarı Kökler: Büyük, Uzun-oval Et: Soluk sarı Kuru madde: İyi Pişirme türü: BC (= oldukça sert ile unlu pişirme)